Корейският сериал Игра на калмари“, който стана най-гледаното шоу в платформата на

...
Корейският сериал Игра на калмари“, който стана най-гледаното шоу в платформата на
Коментари Харесай

„Игра на калмари“ се завръща за втори сезон

Корейският сериал „ Игра на калмари “, който стана най-гледаното шоу в платформата на стрийминг гиганта Netflix, ще има втори сезон. „ Варайъти “ заяви, че Хван Донг-хьок, режисьор, основател и сценарист на корейския трилър от девет епизода, е удостовери новината в изявление за AП.

Говорител на Netflix сподели пред NBC News, че стрийминг платформата разисква втори сезон със основателите му, само че договарянията към момента не е финализирани. Дебютиралият на 17 септември сериал разказва за длъжници, които имат толкоз обезверена потребност от пари, че се съгласяват да вземат участие в поредност от игри на изолиран остров със смъртоносни последствия за всички, с изключение на за един - крайният победител, който ще си тръгне с около 38 милиона $. 

Повечето телевизионни излъчвания в Южна Корея се излъчват единствено за един сезон, само че основателят на „ Игра на калмари “ Хван Донг -хьок разгласи, заради световния си триумф хитовата тв поредност ще се завърне. „ Чувствам, че нямаме различен избор — сподели той. — Подложени сме на огромен напън, огромни упования. И усещаме голямата любов на феновете “.

„ Сега съм в развой на обмисляне. Но мисля, че е прекомерно рано да се каже по кое време и по какъв начин ще се случи това. Но ще ви обещая това — Сон Ги-хун, състезател № 456, ще се върне и ще направи още нещо за света “, изясни Хванг.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР